Campionat d’Espanya de Superbikes al Circuit Ricardo Tormo

@semvalencia

Amb entrada lliure a pàdoc i a la tribuna de boxs per als aficionats

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la penúltima de les set proves del Campionat d’Espanya de Superbike ESBK, organitzat per la Reial Federació Espanyola de Motociclisme.

En total, es disputaran dotze carreres; les sis primeres, dissabte des de les 13.15 hores i fins a les 18.15, i les segones carreres es disputaran diumenge des de les 11 hores.

Els aficionats tindran l’oportunitat de presenciar en viu les carreres amb entrada lliure a la tribuna de boxs i al pàdoc de Cheste. Serà obligatori l’ús de mascareta en totes les instal·lacions, així com la distància de seguretat.

Rècord d’inscrits

Un total de 170 pilots participen en alguna de les deu categories convocades per al cap de setmana amb tots els títols encara en joc. Les dues carreres de Cheste podrien definir el títol d’alguna de les categories com en el cas d’Open 600, que corren juntament amb els pilots de Supersport, en què Unai Orradre ha guanyat les últimes set carreres. El mateix succeeix amb el valencià Álvaro Fuertes en PreMoto3, que podria proclamar-se campió d’Espanya perquè avantatja Marco García en 44 punts.

Els joves pilots de la Cuna de Campeones afronten el penúltim cap de setmana de carreres de l’any amb Xavier Sosa amb onze punts d’avantatge sobre David González i 28 sobre Xavi Vidal.