Gisele Jackson en concert a l’Auditori de Castelló

Gisele Jackson

@semvalencia

El concert tindrà lloc el dissabte 1 de maig a les 19.30 hores a l’Auditori de Castelló. El cicle Auditori Jazz Club presenta el concert d’una de les veus clau de l’escena jazzística internacional

L’Institut Valencià de Cultura, programa a l’Auditori de Castelló el concert de Gisele Jackson, una de les veus fonamentals del ‘jazz’ arreu del món, que estarà acompanyada per The Shu Shu’s. El concert s’emmarca dins del cicle Auditori Jazz Club, que l’IVC organitza a les comarques de Castelló.

El cicle Auditori Jazz Club

Gisele Jackson va iniciar la seua carrera en l’àmbit del’soul’clàssic. Jackson va eixir a la palestra quan Ray Charles la va incorporar en la seua banda. Altres tòtems de la música afroamericana, com Donna Summer i James Brown, també han comptat amb la veu de Gisele Jackson. La cantant de Baltimore ha fet gires per Àsia, Amèrica, Europa i Àfrica. En solitari, ha fet concerts als clubs més importants dels EUA. Fins i tot ha actuat en cerimònies de Hollywood i ara arriba a Castelló dins el cicle Auditori Jazz Club.

Per al delegat de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, el concert d’aquesta figura internacional com és Gisele Jackson posa novament Castelló “als primers nivells de la programació de ‘jazz’ de tot l’Estat” i ha recordat que “el pròxim 21 de maig l’Auditori acollirà el Festival Internacional de Jazz amb el concert de Benavent, Di Geraldo, Pardo i Kiko Veneno, que estaran acompanyats de Niño Josele, Tomasito, Karen Lugo i Voro García”. Ribes també ha volgut recordar que un estiu més l’Institut Valencià de Cultura organitzarà el Festival Internacional de Jazz de Peníscola, que enguany arribarà a la dihuitena edició.

Les entrades per a aquest concert tenen un preu de 15 euros, (comprar entrades). Recordem que es pot obtindre un descompte del 50 % gràcies a ‘Entrada i +’. Cal recordar que, quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC, s’obté un tiquet que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte de fins al 50 %.