VALÈNCIA 2022, CAPITAL MUNDIAL DEL DISSENY

@semvalencia

La ciutat de València ha sigut designada Capital Mundial del Disseny 2022.

La candidatura de la nostra ciutat ha resultat triada pel comité de la World Design Organization qui, finalment, ha optat pel projecte presentat per València.

La ciutat serà l’epicentre mundial del disseny en 2022, després de la decisió anunciada ahir per la WDO. Valencia 2022 Suposa una oportunitat per a mostrar al món la potencial del disseny valencià, dels seus professionals del disseny i de les seues empreses, així com el compromís de les institucions amb esta eina de transformació i millora social.

La candidatura, afavorida per l’Associació València Capital del Disseny, ha comptat des del principi amb el suport i l’impuls de l’Ajuntament de València. Este matí, l’alcalde Joan Ribó, junt amb membres de l’equip de Govern i representants de l’entitat impulsora, presentarà la Capitalitat Mundial del Disseny. Valencia 2022.