Final del Trofeu Joves De Castelló

@semvalencia

La parella composta per Jose Salvador i Carlos s’amidarà en la final del Trofeu Joves de Castelló a la parella de Marc i Àlvaro en aquest trofeu d’estiu tan important.

La final tindrà lloc el pròxim 6 de Setembre

El primer equip en arribar a aquesta final va ser el de Jose Salvador i Carlos desprès d’imposar-se en semifinals a Salva Palau i Monrabal II en una gran semifinal, en la que es va veure un nivell molt alt arribant a decidir-se al final de la partida, ja que va estar molt igualada decidint-se amb un marcador final de 60-55.

Per altre costat l’altra parella que estarà en aquesta gran final será la de Marc i Àlvaro que es varen imposar en la ronda de semifinals a Fageca i Natxo en unes partides molt emocionants també. La partida final es va decidir amb un 60-50 a favor de l’equip finalista, la qual va anar per davant tota la partida, però que encara aixì no ho va tindre gens fácil per poder guanyar.

Final Del Trofeu Joves De CastellóSegur que podrem gaudir d’una gran partida a la final, els dos equips arriben en un bon estat de forma i amb moltes ganes de poder competir per poder alçar aquest trofeo.