BENISSA ACULL LA PRIMERA SEMIFINAL DEL TROFEU DIPUTACIÓ D’ALACANT

@semvalencia

La Marina Alta ja està preparada per a rebre al trinquet municipal de Benissa la primera de les dues semifinals que el VI Trofeu Diputació d’Alacant ha programat en la seua agenda. El recinte ofereix un cartell de luxe per a una partida que donarà el va de bo a partir de les 23 hores d’este divendres.

A una banda del trinquet estarà l’equip de Genovés II i Santi. Esta potent parella es va classificar gràcies a la seua victòria en la jornada disputada a Xàbia el passat 5 de juliol. Allí van guanyar, precisament, als rivals amb què ara tornaran a creuar-se, Giner i Javi. L’ajustat marcador de 60-55 va certificar l’accés directe a semifinals de la primera parella. També va donar l’oportunitat a Giner i a Javi de seguir lluitant pel títol en passar a la següent fase com a millor equip derrotat. 

La dupla que resulte vencedora aconseguirà la plaça per a la final, una partida marcada per al dia 24 d’agost (18.30 hores) al trinquet El Rovellet de Dénia. Abans, però, s’haurà de jugar la segona semifinal per a poder completar l’últim cartell. Esta partida enfrontarà als equips de Pere Roc II i Héctor i al de Pablo de Sella i Félix. Esta semifinal amb ple de jugadors alacantins tindrà lloc el dia 9 d’agost al trinquet de Murla (23 hores). 

ONTINYENT REP A QUATRE GRANS DEL RASPALL

També este divendres, però en la modalitat del raspall, una de les partides principals de la jornada es traslladarà fins a la ciutat d’Ontinyent. Dins del marc de les ’24 hores esportives’ s’ha programat una partida de gran nivell per a les 23 hores. 

Gràcies al conveni existent entre la Fundació per la Pilota Valenciana i la Universitat de València, s’ha fet possible l’enfrontament entre Marrahí i Seve contra Ian i Sanchis. Amb l’acord existent amb la institució docent es promou la difusió de l’esport autòcton dins del col·lectiu universitari. A més, en un entorn en què la visibilitat serà màxima, ja que en ocasions anteriors, les ’24 hores esportives’ han congregat al voltant de 10.000 persones.