Genovés II, Félix i Monrabal II jugaran pel títol després de derrotar este diumenge a Pere Roc II, Javi i Carlos per 60-40

@semvalencia

El Campionat Fundació ha tancat este diumenge la fase regular en una sessió matinal esdevinguda en el trinquet de Xeraco, on s’ha acabat de concretar el cartell de les finals. En la modalitat d’escala i corda quedava una plaça vacant que ja és per a l’equip Savipecho de Genovés II, Félix i Monrabal II.

A Genovés II, Félix i Monrabal II els bastava amb arribar al joc 45 davant l’altre equip amb opcions de passar, el Baleària de Pere Roc II, Javi i Carlos, però han aconseguit la classificació en gran, vencent pel tanteig de 60-40. Les tres línies han rendit a gran nivell enfront d’una formació que ha començat molt forta amb la intenció d’obrir bretxa en el marcador. I encara que Pere Roc II, Javi i Carlos han anat per davant durant un tram prolongat, l’avantatge màxim que han adquirit ha sigut de dos jocs.

En l’equador de la partida el trio del Genovés II ha igualat a 35 i posteriorment s’ha posat un joc per davant. L’equip es mantenia ferm, segur en defensa i contundent en atac, mentre que Pere Roc II, Javi i Carlos arriscaven per a aconseguir el quinze ràpidament, però no trobaven recompensa.

A continuació, amb un altre parcial sumat per Genovés II, Félix i Monrabal II (45-35) s’ha resolt la incògnita de la classificació per a la final. A partir d’ací la superioritat dels vencedors ha sigut més evident.

La sessió ha començat amb la partida que ha enfrontat als mateixos equips de la modalitat de raspall i el desenllaç ha sigut el mateix: victòria de Savipecho, amb Ian, Brisca i Josep, que han deixat en 15 al trio Baleària de Moltó, Seve i Ricardet.

Esta partida no tenia transcendència a l’efecte de classificació. Ian i els seus companys s’acomiadaven de la competició i ho han fet oferint una magnífica imatge mentre que Moltó, Seve i Ricardet ja tenien assegurada la presència en la final. Encara així han posat voluntat i ganes, però hui no han tingut tanta eficàcia en atac com acostumen.

LES FINALS

Les finals es disputaran divendres que ve en el trinquet de Sueca. Primer, en partida programada a les 17.00 hores, es decidirà el títol de la modalitat d’escala i corda al qual opten l’equip Masymas de Puchol II, Pere i Jesús i el Savipecho amb Genovés II, Félix i Monrabal II. 

A continuació, en la modalitat de raspall, el trio Baleària de Moltó, Seve i Ricardet s’enfrontarà al Fundació José Luis López amb Sergio, Tonet IV i Lorja.