Comença el XIV Campionat Individual Bankia Trofeu President

@semvalencia

El Campionat Individual Bankia d’escala i corda començarà el pròxim dia 28 i el torneig de raspall arrancarà el diumenge 31.

Ja estan configurades les dues competicions més emblemàtiques de la pilota professional, el XXIV Campionat Individual Bankia – Trofeu President de la Generalitat en la modalitat d’escala i corda i el XXXII Campionat Individual Bankia – Trofeu President de la Generalitat de raspall.

Tots dos tornejos repetiran el format de competició establit en la temporada anterior, que va tindre una gran acollida entre els afeccionats i els mateixos participants i que va oferir un bon nombre de sorpreses.

Tots els pilotaris començaran en la ronda de huitens de final. D’esta forma, els 16 participants recorreran el mateix camí cap al títol i disputaran el mateix nombre de partides.

La classificació obtinguda en la temporada anterior continua sent la referència per a establir les diferents eliminatòries en els dos grups configurats (Grup Imparell i Grup Parell). Els 8 primers classificats de la passada campanya han sigut designats caps de sèrie i han sigut distribuïts en cadascuna de les eliminatòries dels huitens de final. Els emparellaments amb els 8 participants restants s’han configurat mitjançant sorteig.

El Grup Imparell de l’Individual Bankia d’escala i corda ho componen Puchol II, Bueno, De la Vega i Genovés II com a caps de sèrie, també Santi de Finestrat, així com els vencedors de les eliminatòries prèvies: Marc contra Monrabal II; Ferrer contra José Salvador; Salva contra Jesús de la Baronia.

En el Grup Parell els caps de sèrie són Pere Roc II, Pere, Francés i Nacho. Soro III també té el lloc assegurat en esta ronda inicial mentre que les eliminatòries prèvies seran les següents: Fageca contra Salva Palau; Pablo de Sella contra Guillermo; Giner contra Álvaro Gimeno.

En l’Individual Bankia de raspall i pel que respecta al Grup Imparell, Moltó, Seve, Moncho i Punxa han sigut designats caps de sèrie mentre que els seus rivals eixiran de les següents prèvies: Montaner contra Roberto; Miravalles contra Badenes; Iván contra Lorja; Mario contra Sanchis.

En el Grup Parell també hi ha quatre caps de sèrie, cas de Marrahí, Ian, Pablo i Guadi, així com sengles eliminatòries prèvies: Brisca contra Vicent; Canari contra Ximo; Vercher contra Josep; Sergio contra Tonet IV.

La competició en cada grup anirà transcorrent de manera paral·lela fins que queden dos pilotaris, un per cada grup, que s’enfrontaran en la gran final. El títol d’escala i corda es resoldrà el 23 de juny en el trinquet Pelayo mentre que la final de raspall es disputarà en el trinquet d’Oliva el 30 de juny.