Altra sessió doble del Campionat Fundació

@semvalencia

Este dissabte serà al trinquet Pelayo on les principals figures del raspall i l’escala i corda completaran una altra sessió doble del Campionat Fundació. Comença la tercera jornada i esta vegada toca veure en acció als pilotaris que vesteixen de taronja i verd, colors que identifiquen als equips Savipecho i Fundació José Luís López.

Primer es jugarà a raspall, amb Ian, Brisca i Josep (Savipecho) mesurant les seues forces contra Sergio, Tonet IV i Lorja (Fundació José Luis López). Els dos equips vénen de sofrir un seriós correctiu i tenen l’oportunitat de demostrar que l’ocorregut en l’última partida va ser un accident, un mal dia, i que el seu vertader nivell és el que oferiren en el seu debut, quan van jugar barbaritats. 

A continuació, torn per als mateixos equips, però ara de la modalitat d’escala i corda, amb Genovés II, Félix i Monraball II representant a Savipecho i De la Vega, Santi i Raúl a la Fundació José Luis López.

Els taronges, que han completat dues molt bones partides, estan en disposició de situar-se líders i els verds d’aconseguir els seus primers punts a més de deixar constància que efectivament van a més després d’un començament de campionat gens afortunat.

La tercera jornada conclourà el diumenge de matí al trinquet de Castelló de la Plana on novament es jugarà primer a raspall i després a escala i corda. Serà a partir de les 10.30 hores i en esta ocasió els protagonistes vestiran de groc, pel que fa als equips Masymas, i de blau, en el cas dels trios Baleària.

Amb les partides programades al trinquet de la capital de la Plana es tancarà l’anada de la ronda en curs. Solament quedaran, per tant, tres jornades més per a determinar els equips que accediran a les seues respectives finals.

Ja va quedant menys per a gaudir dels millors exponents de la pilota professional en una mateixa sessió, de veure una caravana multicolor visitar diferents trinquets de les tres províncies en el torneig que ha assumit la filosofia dels trofeus mixtos que es disputaven abans, que s’han convertit en solament un, però de més entitat. Competició on a més s’ha volgut donar un toc diferencial amb la identificació de cada equip amb un color corporatiu. 

En acabar el Campionat Fundació les figures tornaran al ja tradicional roig i blau de les samarretes, colors que en el seu dia van substituir al blanc de la indumentària dels pilotaris.