La Volta a Peu València Caixa Popular 2019 adapta el seu recorregut a la distància de 6,2 quilòmetres

@semvalencia

La carrera valenciana més popular adapta el seu circuit a una distància més curta i apta per a tots

València, 17/04/2019. La Volta a Peu València Caixa Popular ja es troba en portes d’una nova edició, que es celebrarà el diumenge 19 de maig de 2019. La prova més antiga i popular de la ciutat, organitzada per la S.D. Correcaminos, torna a confirmar la seua presència en el calendari esportiu de la ciutat amb el propòsit de ser un any més la cita esportiva i familiar per a totes i tots.

Amb l’objectiu d’impulsar l’esport i la vida saludable, una de les novetats de la Volta a Peu València Caixa Popular d’aquest any seràl’adaptació del circuit a un itinerari més curt, que ajudarà a que el propòsit de completar-ho siga encara més accessible per a totes i tots.

La SD Correcaminos ha adaptat el circuit de la prova a les necessitats operatives de la ciutat i dels mateixos corredors, que en lloc de completar una distància de 8 quilòmetres, faran un recorregut menor. En el nou circuit a soles canvia l’absència del pas per el túnel de la Gran Via, Plaça Espanya i Carrer Sant Vicent. En aquest cas, al final de la Gran Via, els corredors faran un gir cap al carrer Russafa i entraran pel carrer Xàtiva en direcció a Guillem de Castro i la vora del riu Turia.

A més, este any 2019 es planteja com una edició de novetats i incentius per als participants i les seues famílies. L’objectiu és superar els 10.166 participants amb dorsal aconseguits en l’edició passada.

La Volta a Peu Valencia Caixa Popular vol ser la gran carrera familiar de l’esport valencià i per això,  els dorsals ja hi son disponibles a la web de la Volta a Peu València, a les oficines de Caixa Popular i a les plantes d’esport de El Corte Inglés al preu de 3€, dels qual 1€ anirà destinat a l’entitat solidària. Tota la informació al respecte la pots trobar a la plana web oficialwww.voltaapeuvalencia.org o als diferents perfils de les xarxes socials.