El Museu Valencià d’Etnologia presenta el Festival Etnomusic Primavera 2019

@semvalencia

Un any més el Museu Valencià d’Etnologia (MUVAET), depenent de l’àrea de Cultura de la Diputació de València, es converteix en punt de referència per a la música folk i del món a la ciutat de València.  Després de l’èxit de la darrera edició, on més de 2.500 persones gaudiren dels concerts, el MUVAET presenta el nou programa del Festival Etnomusic, una aposta musical amb setze anys d’història.

El Festival Etnomusic forma part dels cicles activitats culturals que organitza el Museu cada any al voltant de la cultura tradicional i la diversitat cultural. El projecte té com objectiu presentar música tradicional valenciana des d’una perspectiva actual, així com donar a conèixer propostes musicals d’arreu del món que vinculen tradició i innovació.

L’Etnomusic Primavera 2019 consta de 7 concerts, tots en dijous, des del 9 de maig fins al 20 de juny

L’Etnomusic Primavera 2019 consta de 7 concerts (tots en dijous), des del 9 de maig al 20 de juny. Com ja és habitual, el programa està compost per grups valencians (Aljub, Pep Gimeno Botifarra en col·laboració amb Ahmed Touzani), grups del territori nacional (Uxía, Hamsa Hamsa, La Banda Morisca) i dos formacions internacionals (el sextet de Marcelo Mercadante i el concert homenatge Les Dames de la Cançó Àrab).

Programació Etnomusic 19’

Tots els concerts es realitzaran a l’aire lliure, al pati del Centre Cultural la Beneficència a partir de les 20:15 h. L’aforament és limitat i l’accés gratuït, prèvia recollida d’entrades en el vestíbul del museu o a través de la web del museu, des del dimarts anterior a cada concert.