Comença la XXX edició de la Copa d’Espanya de Futbol Sala a València

Pavelló de la Font de Sant Lluís, Valencia.

@semvalencia

Els huit millors equips s’enfrontaran al pavelló de la Font de Sant Lluís. El dijous 28 de febrer fins diumenge 3 de març, València es convertix en epicentre del futbol sala nacional i internacional amb la celebració de la XXX edició de la Copa d’Espanya de Futbol Sala, que enfrontaran els huit millors equips del panorama estatal a les instal·lacions de la Font de Sant Lluís.

Dèsset anys després, la Copa d’Espanya torna a la nostra ciutat. Els equips encarregats d’obrir la competició seran el Palma Futsal i el Movistar Inter, que es van enfrontar l’any anterior en semifinals. Posteriorment tindrà lloc el segon partit, amb el debut de l’equip amfitrió, el Levante UD, que jugarà davant El Pozo Murcia.

Divendres continuarà el campionat amb la disputa dels quarts de final. Les trobades se celebraran a les 19.00 hores (el Peníscola RehabMedic contra el CA Osasuna Magna) i a les 21.15 hores (entre el Barça Lassa i el Jaén Paraíso Interior).

Els equips que resulten classificats en estos partits jugaran les semifinals dissabte, dia 2 de març. La primera semifinal es disputarà a les 17.00 hores, i la segona a les 19.15 hores. La final tindrà lloc l’endemà, diumenge 3 de març a les 17.00 hores, una trobada que decidirà qui s’alça amb el trofeu de campió del millor torneig de clubs de futbol sala.

El torneig comptarà amb una cobertura especial de mitjans de comunicació des de dijous 28 de febrer amb quatre hores diàries d’emissió. A més, en l’aparcament al costat de la Font de Sant Lluís, s’ha instal·lada una ‘fan zone’, oberta per a tot el públic, en la qual es podrà gaudir i conéixer més de prop este esport. Allí es realitzaran activitats com a signatures d’autògrafs per part dels jugadors dels equips participants, o gaudir d’una «mascotà», que reunirà totes les mascotes dels equips que disputen la Copa d’Espanya.

Pavelló de la Font de Sant Lluís, Valencia.
Pavelló de la Font de Sant Lluís, Valencia.