Comença la gira «Yo Diablo»

@semvalencia

La fusió de ritmes i sons ‘salvatges’ de la banda guanyadora del Sona la Dipu 2018, Yo Diablo, irromp aquest dissabte, 2 de febrer, en la mítica Sala Apolo de Barcelona, que compta amb 75 anys d’història a la seua esquena. El Diable comença a rodar al costat del desenfadat indie pop de Varry Brava la seua gira nacional ‘6 nits de furor’, que recorrerà en total sis grans ciutats espanyoles durant febrer i març. 

Després del seu pas per la mítica Sala Apolo de Barcelona, el rock vintage de Yo Diablo i l’indie pop amb tocs electrònics de Varry Brava estaran presents al llarg del mes de febrer a Madrid (La Riviera), Granada (Prince) i Sevilla (Sala X), els dies 8, 9 i 16 respectivament. Al març la gira continuarà a la Sala BNS de Santander el dia 9 i posaran el fermall a la Sala REM de Múrcia el 23.

La celebració d’aquesta gira és un dels principals suports del programa musical de la corporació provincial, Sona la Dipu, que aposta per promoure nous valors de la música de l’escena valenciana. Per això, les dates que s’han triat per a la seua realització són a l’inici de l’any i les sales de les ciutats en què es duran a terme les més emblemàtiques.

Els oriolans Varry Brava van començar la seua carrera musical fa ja deu anys amb la seua maqueta produïda ‘Ídolo’, composta per deu cançons amb influències del pop espanyol de la dècada dels 80, com Nacha Pop i Radio Futura, i tints de música disco. Amb aquest primer treball van recórrer la geografia espanyola i van participar en diversos festivals, com l’Arenal Sound i el Low Cost, entre altres. Actualment ja compten amb altres tres àlbums, Safari Emocional, Arriva i Demasié, i estan a punt de llançar el quart en el marc d’aquesta gira, ‘Furor’.