València a favor de la lluita contra el cáncer

L’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) celebra aquest pròxim diumenge 21 d’octubre la tercera edició de ‘València contra el Càncer’. Un gran esdeveniment esportiu en què tots els ingressos de les inscripcions aniran destinats a finançar projectes d’investigació oncológica.

Ja són prop de 10.000 inscrits a aquesta festivitat esportiva i solidària, l’esdeveniment soci-esportiu familiar i solidari més rellevant de la tardor a València. Jornada que estarà repleta d’activitats amb carrera, patinada, marxa, marxa nòrdica i Master Class de spinning. L’objectiu d’aquesta III edició és superar els 50.000 euros de recaptació, per a així poder lluitar contra aquesta malaltia. En la seua primera edició de 2016, ‘València contra el Càncer’ va reunir prop de 5.000 participants i va recaptar un total de 23.510 euros, i en 2017 van acudir a la congregació 8.640 persones arribant a recaptar 42.428 euros.

La jornada arrancarà aquest pròxim diumenge 21 d’octubre a partir de les 9:00 hores del matí des del Passeig de l’Albereda, a l’altura del Pont de l’Exposició, amb una carrera de 5 quilòmetres que recorrerà els principals carrers de València; entre les 9:30 hores i les 12:30 hores es realitzaran en tres torns diferents una Master Class de spinning; la patinada popular començarà a les 9:05 hores, i finalment hi haurà una marxa nòrdica que se celebrarà a les 10:00 hores i una a peu que tindrà començament a les 10:05 hores.

Les inscripcions poden realitzar-se fins al dimecres 17 d’octubre a les 14:00h a través de la pàgina web www.runcancer.com, i presencialment en la planta d’Esports d’El Corte Inglés (Pintor Sorolla, Nou Centre i Av. de França) a un cost de 5€ per a totes les modalitats, excepte la master class de spinning a 12€.

El preu de les inscripcions serà de 5 euros, excepte la Master Class de spinning que serà de 12 euros, tots els diners rebuts per a una acció solidària contra el càncer.

La recollida de dorsals i samarretes es podrà realitzar al divendres 19 d’octubre i dissabte 20 d’octubre de 10:00 hores a 20:00 hores en el Palau de Congressos, en l’avinguda dels Corts Valencianes número 60.

Aquest esdeveniment s’emmarca dins del circuit de RunCáner-AECC València, un dels circuits solidaris més grans d’Europa, en el qual inclou més de 60 proves en localitats de tota la província.