Cano i Aparicio vencedors de la Volta Popular d’Utiel

Semprevalencia/ @semvalencia

La Volta Popular d’Utiel Memorial ‘Emilio Seguí’ va reaparèixer en el Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València després de 19 anys d’absència. La victòria de la prova, que ha celebrat la 32 edició, fou per a Mª José Cano, en categoria femenina, i per a David Aparicio, en masculina.

Cano va aconseguir la seua cinquena victòria en la general, avantatjant en dos triomfs a Raquel Landín que es va retirar de la carrera i que ara està obligada a guanyar totes les proves que resten si vol tindre opcions de victòria en la classificació general. Yoana Garcia va ser segona absoluta i primera de la seua categoria de veteranes, mentre que el podium absolut femení el va completar l’atleta del Metasport Laura Castellà. Carmen Sala va ser la vencedora de la categoria de veteranes B, María Galvez va guanyar entre les promeses i Marta Francés es va portar el triomf de la categoria junior.

En la categoria masculina, en absència del líder absolut del circuit, Hassane Aouchar, altres corredors van aprofitar la circumstància per a ascendir al calaix més alt del podium. És el cas de David Aparicio qui va obtenir la seua primera victòria en una carrera del Circuit de la Dipu. L’atleta del Gaes es va imposar per sol dos segons al seu company d’equip Khalifa Zarnoun. El podi absolut el va completar Luis Félix Martínez qui a més es va anotar el triomf en la seua categoria de veterans A.

Mes de 400 participants a Utiel/ Fotos: @Dipval

Antonio Cubero segueix sense trobar rival en la categoria promesa i es va imposar còmodament entre els atletes del seu grup d’edat. Exactament la mateixa situació que ha repetit en totes les carreres en les quals ha participat de la categoria de veterans B, Miguel Ángel Plaza. Un altre líder destacat és Xavi Pons, del Correliana, de nou vencedor entre els juniors, mentre que Miguel Ruiz Villena es va anotar la victòria en veterans C.

La carrera utielana va reunir a 400 participants. El Never Stop Running va ser el club amb més participants, seguit del Club Atletisme La Vega Sant Antonio i el Club Atletisme Utiel.

La pròxima prova del Circuit de la Dipu tindrà lloc el 15 de setembre amb la ‘Pujada a la Montieleta’ de Benaguasil, que enguany compleix la desè segona edició i que reapareix de nou després d’uns anys en el calendari degà de l’atletisme popular espanyol.