La Diputació avança el termini d’inscripció al XXI Circuit de Carreres Populars

SempreValencia/ @semvalencia

La Diputació obrirà el termini d’inscripció al XXI Circuit de Carreres Populars el pròxim dia 15 de març, així ho ha anunciat la diputada de joventut, Igualtat i Esports, Isabel García, qui també ha destacat que hi haurà un augment de carreres 10k entre les dotze amb les quals explica el circuit en aquesta edició. La institució provincial aferma la seua aposta per la vertebració del territori i la igualtat de gènere a través de l’esport. 

L’objectiu de la Diputació és superar el 25% de participació femenina aconseguit en la vintena edició. “S’ha augmentat el nombre de proves 10k per a facilitar l’accés i la participació a cada vegada més dones”, ha afirmat García, “En l’edició de 2017 es va complir l’objectiu del 25% de participació femenina, però pretenem seguir sumant cada vegada més corredores”.

El circuit començarà el 21 d’abril amb la XXXMitja Marató popular de la Vall de Segó i finalitzarà el 21 d’octubre amb la tradicional pujada al Castell de Xàtiva. Aquesta edició explicarà en el seu recorregut amb nous municipis i recompenses per als corredors.

Amb aquesta vigesimoprimera edició del circuit s’esperen superar els 447 corredors de la passada edició i millorar les xifres de participació femenina, que van augmentar entre 7 i 8 punts l’any passat.

Més informació en el portal www.circuitodiputacionvalencia.es