El diumenge la «Volta a peu de les Falles» recorrerà els carrers de València

SempreValencia/ @semvalencia

El Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars de València torna el pròxim15 d’octubre amb la VIII Volta a Peu de les Falles. Una carrera emblemàtica, amb 6.200 metres de recorregut, que passarà pels carrers més cèntrics de la ciutat de València, com la Plaça de la Mare de Déu, la Plaça de la Reina o el carrer de la Pau.

L’eixida de la prova estarà situada en el carrer de les Barques i la meta just davall la fatxada principal de l’Ajuntament de la ciutat. La carrera ha sigut organitzada en col·laboració amb la Junta Central Fallera i el Club Runners Ciutat de València, entitats que aporten voluntaris de les seues organitzacions per a reforçar el correcte desenrotllament de la competició.

Com ja ocorreguera en l’última carrera del Circuit, la Volta a Peu de Sant Marcel·lí i Sant Isidre, en esta ocasió també és possible participar en les noves modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica. D’esta manera, els que els desitgen, poden realitzar la prova d’una manera més pausada i amb un requeriment físic menor. Igual que en l’anterior, les modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica no són competitives.

Image de la passada edició/ Foto: FDMValència.

Les eixides el dia de la carrera estaran ordenades per temps i hi haurà en total tres. En primer lloc, els corredors amb dorsal preferent a les 9:00 hores, la resta de corredors a les 9:04 h i, finalment, els participants en la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica a les 9:06 hores.

En quant a l’arreplegada de dorsals i xips, l’organització recomana la retirada anticipada, personant-se el dia 13 d’octubre, entre les 17:00 h i les 21:00 h, en el Complex Esportiu Cultural Petxina (Passeig de la Petxina, 42). També és possible arreplegar-los en la zona d’eixida de la prova, el mateix dia de la carrera, entre les 7.30 hores i les 8.55 hores.