Més de 1.300 persones disfrutaran del #Arena1000 d’handbol en la platja del Cabanyal

SempreValencia/ @semvalencia

L’última prova del circuit Arena Handball Tour, el millor circuit europeu d’handbol platja organitzat per la Reial Federació Espanyola d’Handbol, aterra en la platja del Cabanyal de València del divendres 28 al diumenge 30 de juliol.

Es tracta de l’última prova del circuit, després del seu pas per Màlaga, Bueu i Cadis, i els 105 equips participants lluitaran per fer-se amb el campionat. La competició inclou les categories Sènior masculina i femenina, amb 50 equips entre els que es troben els més forts de l’handbol platja nacional, a més de 55 equips en categories de base.

En el pla esportiu, els sevillans de Pinturas Santalucía, líders amb 7.250 punts, tindran com a màxim rival al Ciudad de Málaga, segon amb 6.850 punts, sent els màxims candidats a aconseguir el títol final d’un quadro Sènior masculí que comptarà amb la presència dels seus 6 primers equips, mentre que les dones del LLopis Sevilla són les clares favorites en un quadro Sènior femení amb el que podrem disfrutar de 7 dels 8 primers equips del rànquing femení.

Esta competició, que compta amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València, es desenrotllarà en una instal·lació amb una pista central amb capacitat per a 700 espectadors i sis pistes auxiliars. El torneig té caràcter internacional ja que es troba inscrit dins del circuit d’handbol platja (EBT) europeu, gestionat per l’European Handball Federation, compta amb una afluència prevista d’unes 1.300 persones entre esportistes i públic assistent.

Els participants del torneig que estiguen allotjats en els hotels concertats per l’organització podran desplaçar-se de manera gratuïta en Metrovalència, que inclou el metro i el tramvia. A cada esportista se’l lliurarà un bonometro per a les tres jornades de competició, gràcies a un conveni entre la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana.

Les finals absolutes seran retransmeses el diumenge 30 de juliol a partir de les 12:00 pel canal temàtic de TVE, Teledeporte.