Moltó i Brisca guanyen la seua primera Lliga Professional de Raspall-Trofeu Diputació de València

@semvalencia

La parella formada per Moltó i Brisca ha aconseguit portar-se el trofeu de campions de la XXIV Lliga Professional de Raspall-Trofeu Diputació de València, després d’una intensa segona partida en el trinquet d’Oliva amb el trio format per Pablo, Sanchis i Raúl, en la qual el duo s’ha imposat per segona vegada en la final, la qual cosa li ha valgut la victòria.

Amb una solvència superior al partit a Bellreguard, Moltó i Brisca han sabut imposar-se en un partit molt disputat que començava dominant el trio de Pablo, que es va fer amb el primer joc. No obstant açò, la parella li va donar la volta al marcador en els dos següents jocs en una carrera magistral en la qual ja no van soltar les regnes.

Pablo, Sanchis i Raúl han lluitat fins a l’últim moment, desplegant un magnífic joc, però no ha sigut suficient per a doblegar al duo. Moltó va fer valdre la potència del seu servei i la compenetració amb Brisca, cercant eliminar la pegada de Sanchis, ha sigut un altre element a favor que ha decantat la balança finalment cap a la parella.

D’aquesta manera, Moltó aconsegueix la seua primera Lliga, que tal com reconeixia en la presentació de la final en la seu de la Diputació de València, “és l’únic títol que no tinc i em fa especial il·lusió. Aquest pot ser l’any”. I efectivament, així ha sigut.

El lliurament de trofeus ha estat a càrrec del president de les Corts Valencianes, Enric Morera, al costat dels alcaldes de Barxeta i Oliva, el president de la FPV, Jose Daniel Sanjuan, i el representant de Bankia, Enrique Tabernero.