El pilot becat per la Diputació Eliseo Martínez suma un nou èxit en l’històric traçat de Spa

El pilot de la Diputació de València i la Fórmula de Campions Eliseo Martínez ha entrat entre els deu millors del Euroformula Open en l’històric traçat de Spa (Bèlgica), en el qual ha debutat aquest cap de setmana a bord d’un Fórmula 3. En la segona de les mànigues, el jove pilot valencià ha hagut d’abandonar després de ser atropellat per un altre participant.

El pilot del Teo Martín Motorsport havia aconseguit la dotzena posició en la graella per a la primera carrera del cap de setmana, des de la qual va mostrar un ritme constant, de menys a més, que li va portar a entrar en el top 10 de la categoria. No obstant açò, durant l’eixida va cometre un error que li va costar que se li escapara el grup davanter. El valencià va rodar en temps de cap, però la gestió dels rebufos va ser un dels aspectes més complicats de la prova. Malgrat açò, el pilot de la Diputació de València va sumar un punt més en el seu debut en la Euroformula Open en la primera de les carreres disputades a Spa.

“Ha sigut un final dolent per a un cap de setmana que anava bé per a mi, però així són les carreres”, ha assenyalat el pilot de l’Eliana. “Estic disgustat perquè he després de ser desè ahir, em sentia fort per a tornar a intentar-ho avui. No obstant açò, he tingut un problema amb la dirección que m’impedia girar amb normalitat i, a demés, un pilot que s’havia eixit de pista ha entrat sense mirar i m’ha atropellat”, ha afegit.

Onzena posició en la segona carrera

Així mateix, Eliseo Martínez ha aconseguit aquest diumenge l’onzena posició de la graella per a la segona carrera, en una sessió classificatòria disputada sobre mullat. Però no ha pogut materialitzar-la en un nou top 10 a causa de problemes amb la direcció del seu monoplaça i al fet que un rival, després d’eixir-se de pista, ha tornat a la traçada sense mirar i li ha atropellat.

D’aquesta forma, el pilot abandona el traçat de Spa amb l’onzena posició de la general i la setena quant als pilots debutants. El seu pròxim repte arribarà el cap de setmana de l’11 de juny en el traçat francés de Paul Ricard.