Juegging es nou col·laborador amb la pilota valenciana

@semvalencia

La Fundació per la pilota valenciana i Juegging han signat el dilluns, dia 21 de gener, un conveni mitjançant el qual la casa d’apostes amb seu a València es converteix en nou col·laborador de l’entitat que gestiona l’àmbit professional de l’esport de la pilota.

La signatura ha tingut lloc en la considerada ‘catedral’ de la pilota, el trinquet Pelayo de València. Jesús Álamo, president del Grupo Acrismatic, al qual pertany la casa d’apostes Juegging, ha manifestat que «este conveni és important, ja que patrocinem un esport d’origen valencià i nosaltres, com a empresa valenciana, tenim la responsabilitat de revertir en la societat part del que esta ens dóna. I quina millor forma de fer-ho que a través d’un esport tan nostre. Tant de bo esta unió dure molts anys més perquè us assegure que portarà moltes coses bones per a la pilota valenciana», explicava. En la signatura del conveni la Fundació per la pilota valenciana ha estat representada pel seu president, Josep Maria Soriano, que s’ha congratulat per esta important col·laboració. «Estem molt agraïts per esta unió que dóna suport al nostre treball i el nostre compromís d’aconseguir que l’àmbit empresarial s’acoste a la pilota per a continuar pujant-la cap al més alt», assenyalava Soriano.

El conveni

Mitjançant este conveni, Juegging es converteix en el patrocinador principal en les samarretes d’una de les cites de major rellevància de la pilota professional, el Trofeu Mestres. El torneig es disputa el mes de desembre i reuneix els que han sigut els millors pilotaris de tot l’any. Fins ara solament es completava en la modalitat d’escala i corda però, gràcies a la col·laboració de Juegging, també es jugarà en la disciplina de raspall.
Juegging patrocinarà també el nou rànquing professional que s’actualitzarà de manera trimestral i que es podrà consultar mitjançant una APP que pròximament estarà operativa. A més, la publicitat estàtica de la casa d’apostes apareixerà en totes les partides gestionades per la Fundació per la pilota valenciana.

Així mateix, Juegging patrocinarà a quatre pilotaris: Soro III, Marrahí, Javi i Canari, que també han participat en la presentació. «Este conveni és molt favorable per a nosaltres perquè ens ajudarà a tindre major evolució per al futur. A més, patrocinar a pilotaris tant d’escala i corda com de raspall fomentarà més unió entre les dues modalitats i això és bo per a la pilota», assenyalava Marrahí. «Esta col·laboració significa que la pilota s’està modernitzant i a poc a poc ens estem posant a l’altura d’altres esports«, afegia Soro III.

La col·laboració entre Juegging i la Fundació per la pilota valenciana tindrà la vigència d’un any encara que totes dues parts han mostrat el seu desig que perdure durant molt més temps.

En la roda de premsa posterior a la presentació els mitjans han preguntat sobre la possibilitat d’incloure les competicions professionals de la pilota valenciana en les apostes esportives, com per exemple succeeix amb la pilota basca. Miriam Mayordomo, directora d’explotació del Grupo Acrismatic, ha contestat que la pilota sí que tindrà presència en este espai «encara que no el contemplem com una opció de negoci. El que volem és ajudar este esport, augmentar el nivell de la pilota valenciana«, comentava.